7.8.2018

Koti Sellaisena Kuin Se On


Oon nyt viimisen viikon aikana nähnyt monessa blogissa haasteen, jossa esitellään koti sellaisena, kun se oikeasti on. Ei tavaroiden paikoilleen laittamista, johtokasojen piilottamista, pölyjen pyyhkimistä tai mitään muutakaan, mitä yleensä tehdään ennen sisustuskuvien ottamista. Tässä tulee mun osanotto kyseiseen haasteeseen. Kuvat on vähän hämäriä tai valotus muuten vähän outo, koska valo tulee parvekkeen avonaisesta ovesta, koska sälekaihtimet on aurinkoisilla kesäkeleillä yötä päivää kiinni, enkä niitä avannut edes näiden kuvien takia.

Nää kuvat on otettu viime sunnuntaina, pari tuntia sen jälkeen kun olin saapunut kotiin melkein kahden viikon helleaaltoevakosta. Kerran olin poikennut kotona, kun hain postista Iittalan paketin, toin sen kotiin ja tarkistin, että tilaamani mukit olivat ehjiä. Kassit olivat vielä purkamatta, joten esim. läppäri joka yleensä on sohvapöydällä, oli vielä kassissa. Parit kasvitkin oli ottanut vähän osumaa viime aikoja valinneesta kuumuudesta. Täytyy kyllä vielä sanoa, että mun koti on kyllä yleensä melkolailla siisti, ihan näin paljon epäjärjestystä ei normaalisti ole.


Sohvapöydän alatasolla fysio-ohjeita, kaupunki uutiset sekä puutarjotin, josta löytyy kaikkea tarpeellista, mm- mittanauha ja pinsetit.


Istun sohvalla yleensä vasemman käden puolella, joten oikealle puolelle kertyy usein melkoinen määrä tavaraa.


Kulho käsilaukun täytteille ja pari tyhjentämistä odottavaa laukkua.


Pyykkikorissa on jo sen verran pyykkiä, että koneellisen voisi pestä. Porrasjakkaralla vähän käytettyjen vaatteiden pino. Huomatkaa, että vaatteet on sentään nätisti viikattu, eikä vain heitetty kasaan.


Pesemätöntä tiskiä ei juurikaan ole, kun en ole kotonakaan ollut.


Toi kärry on ruma kun mikä, mutta ei pieneen kylppäriin muutakaan säilytyssysteemiä mahdu.


Parveke näyttää ihan suht siistiltä, lattialla kylläkin melkoset kasat katupölyä. Auringonkukka on ihan uusi, viimeiset kaksi kuukautta ruukku onkin ollut ihan tyhjillään pöydällä.


Toisella puolella parveketta on pariton puutarhatuoli, ylimääräisiä kukkaruukkuja, pussi multaa ja pyykkiteline. Just niitä asioita, joista yleensä postataan kuvia nettiin. En tiedä mitä tällä kuvalle kävi, koska se on niin hassun värinen. Yritin sitä muokata, mutta mistään ei ollut apua, enkä jaksa uuttakaan ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti