14.8.2018

3-ish Recent Beauty Favourites

Siitä onkin hetki, kun olen viimeksi esitellyt mitään suosikkijuttuja. Se johtuu ihan siitä, että ihan hirveesti ei oo ollu juttuja, joista oisin tykänny niin paljon, että olisi saanut postauksen aikaiseksi. Nämä kolme (tai oikeastaan neljä, periaatteessa jopa viisi) tuotetta on kuitenkin ollut sen verran kivoja, ettei niitä voi jättää mainitsematta. Että tällä kertaa vähän tiivistetympää suosikkipostausta, pelkkiä kauneusjuttuja, ei ruokaa eikä muuta roinaa.

It's been a while since my last favourites post. That's just because there haven't really been enough things that I've liked to write a blog post. These three (or actually four, technically even five) products have been so nice I cannot not mention them. So this time a little shorter favourites post, just beauty things, no food nor other junk.


Ensimmäisenä The Body Shopin uusi vartalojugurtti banaanin tuoksussa. Tykkään tästä, koska sen koostumus on kevyt ja se imeytyy nopeasti. Mainokset sanoo, että viidessätoista sekunnissa, mutta mielestäni ei kuitenkaan ihan niin nopeasti, mutta ihan parissa minuutissa kuitenkin. Vaikka tuote imeytyykin nopeasti, se ei tarkoita etteikö se kosteuttaisi yhtään. Tää on just täydellinen kuumilla kesäkeleillä. Tuoksu ei oo mikään ihan perinteisin tuoksu kosteusvoiteessa, ja vaikka purkki on jo melkein tyhjä, en ole vieläkään kunnolla päättänyt, tykkäänkö tuosta tuoksusta oikeasti, vai vaan siksi, että se on erilainen. Oli miten oli, ainakin sen verran tykkään siitä, että kävin ostamassa tätä kaksi purkkia lisää, kun loppuerä meni -40% aleen.

Firstly the new body yogurt from The Body Shop in a banana scent. I like it, because the formula is lightweight and it absorbs fast. Ads say in 15 seconds, I disagree, not quite that fast, but maybe in like two minutes. Just because it absorbs fast, doesn't mean it's not moisturizing. It's perfect for hot summer days. The scent is not the most traditional one, and even though that jar is almost empty, I sill haven't decided if  I actually like it, or like it just because it's different. Anyway, it seems that I like it, since when the rest of the stock went on sale for -40%, I bought two more of these.


KL Polishin kynsilakkoja oon kerinny testaamaan vaan pari kertaa, mutta ne on silti vakuuttaneet mut. En muista vähään aikaan kokeilleeni muuta kynsilakkaa, joka olisi yhtä kestävä, menee helposti jopa viikko, ennen kuin kulumisen merkkejä alkaa näkyä. Myös peittävyys on ensiluokkaista sekä lakat on valmistettu ilman monia haitallisia kemikaaleja. Mulla on sävyt Gum Would Be Perfection ja That's What She Said. Tilasin nämä netistä juuri sopivaan aikaan, sillä KL Polis ei taida enää toimittaa Suomeen, ainakaan toistaiseksi. Mun kohdalla toimituksessa ei ollut kyllä mitään ongelmia, paketti tuli Amerikasta kolmessa viikossa, eikä tullut edes alveja maksettavaksi, vaikka summa menikin yli rajan. Voisin kuvitella tekeväni toisenkin tilauksen, mikäli kansainväliset toimitukset tulee vielä joskus uudestaan saataville.

I've tried these nail polishes from KL Polish only twice, but I've been impressed. I can't remember the last time I tried a nail polish that was as long lasting as these are, it can easily take a week until these start to wear off. The opacity is great and these are free from many harmful chemicals. I got the shades Gum Would Be Perfection and That's What She Said. I made the order on a perfect time, since they no longer deliver to Finland. I didn't have any issues with my delivery, it arrived in three weeks and I didn't even get charged customs or any other fees. I can see myself making another order, if they start offering international shipping again.


Jos kynsilakat oli ihan uunituoreita suosikkeja, niin nämä kaksi ovat olleet käytössä jo vähän kauemmin. Se oli helmikuuta, kun ostin Cliniquen huulipunan ja -kiillon marimekkokuosissa. Kyllä, pakkaus saattoi vaikuttaa ostopäätökseen, tuskin olisin ostanut ihan tavallisella pakkauksella. Siitä huolimatta kumpikaan näistä ei ole jäänyt vain koristeeksi, vaan ovat päässeet ihan aktiiviseen käyttöön. Vaikka näistä tyykkäänkin, kumpikin levittyy kauniisti ja pysyykin ihan hyvin, tuskin ostaisin kummastakaan enempää sävyjä, sillä ihan yhtä hyviä tuotteita saa pienemmälläkin rahalla. Huulipuna on sävyssä Nude Pop ja huulikiilto sävyssä Caramel Pop.

If the nail polishes were pretty new favourites, these two I've been using for longer. It was February when I bought the Clinique lipstick and lipgloss in a limited edition marimekko packaging. Yes, I bought them for the packaging, I don't think I'd bought them in a regular packaging. Despites that, I've used them a lot instead of having them just for the decor. Even though I really like them, they apply nicely and are long lasting, I don't think I'd buy more shades, since there are products just as good for a less money out there. The lipstick is in the shade Nude Pop and the lipgloss is in the shade Caramel Pop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti