18.3.2018

Throwback: 2013 phone pics


VAROITUS tämä postaus on todella pitkä! Nyt kun on ollut aikaa, oon käynyt läpi mun Onedriven kuvakansioita poistellen tärähtäneitä ja epätarkkoja hutiotoksia, jotka sinne ovat automaattisesti tallentuneet. Olen käyttänyt kyseistä palvelua puhelinkuvien tallentamiseen toukokuusta 2013, joten materiaalia on kertynyt. Siinä samalla kun kuvia selailin, latasin sieltä koneelle "muutamia" kuvia blogissa jaettavaksi. Aloitetaan nyt vuoden 2013 kuvista, joita on siis toukukuusta eteenpäin. Varmaan jossain vaiheessa postaan puhelinkuvia myös vuosilta 2014, 2015 ja 2016, mutta saatan jakaa ne useampaan osaan tai sitten valita vain parhaimmat palat, sillä koko vuoden kattava postaus on melko tuhti. Nämä 2013 on otettu Nokia Lumia 620:llä, joten kuvanlaatu on huikea.


Pääsin ylioppilaaksi!


Vastaan tuli hyvin paljon kuvia, jotka aiheutti "Wtf, miksi tääkin kuva on ikänä otettu?" -reaktion. Tää kuva osittain syödystä banaanista on yksi niistä.


Hesellä tuli joskus käytyä viikoittain. Nyt en ole tainnut tänä vuonna käydä vielä kertaakaan. 


Vuonna 2013 oli näemmä ihan kunnon kesä. Oispa tänäkin vuonna.


Siivoojan kärryjä ei oo kyllä yhtään ikävä.


Peukku-emojin käyttö ois ollu liian helppoa, joten usein tuli sitten lähetettyä kuva omasta peukalosta. Luovuutta vai pelkkää tyhmyyttä? Näitä kuvia on ihan liikaa.


Baarissa tuli tilattua aina kaikkia hienoja drinkkejä. Nykyisin tilaan jotain hanasta tai lasin valkkaria.


Cliniquen ripsarit 💚. Voi miksi high definition lashesin valmistus lopetettiin, siinä oli siistein harja ikinä.


Ulkoisesti en ollut parhaimmillani vuonna 2013. Mun iho ei oo koskaan ollut huonommassa kunnossa, kuin silloin. Tukkakin oli aika kamala, etuhiukset oli niin pitkät, että ne valui koko ajan silmille, tai sitten ne oli pinnin avulla ylhäällä. Värikin oli turhan tumma, ei tosin ihan musta vaikka kuvassa siltä näyttääkin. Puhelimen etukamera vaan kovin usein tykkäsi tehdä mun hiuksista joko mustat tai violetit.


Jeppe ja Kukka oli vielä hengissä. 🐶🐰


Mikäköhän mielenhäiriö oli pukeutua päästä varpaisiin inhokkiväriini, khakinvihreään?


Jos jotain kiinnostaa mikä oli bensalitran hinta lokakuussa 2013, vastaus löytyy ylläolevasta kuvasta.


Nämä kaksi lukeutuu edelleenkin niihin päivittäin käytettäviin tuotteisiin. Tosin nykyisin käytän Cliniquen kasvosaippuasta asteen miedompaa versiota ja Nivean pakkaus on kerinnyt muuttua jo moneen kertaan.


Tälläistä löytyi soittolistalta syksyllä 2013. Kyseinen soittolista löytyy täältä.


Noi collegehousut on mulla edelleen, tosin niistä löytyy aika monta reikää..


Tää on kyllä ehdottomasti yks parhaista kuvista, mitä oon ikinä puhelimella ottanut. Eikä tätä ole edes muokattu yhtään. #nofilterneeded


Alotettiin äitin kanssa virkkaamaan peittoa isoäidin neliöistä. Ei se taida vieläkään olla valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti