9.5.2017

Colourpop haul


Koska Tukholman ostokset ei ollut vielä tarpeeksi, niin tilasin sitten Colourpopilta lisää. Ei vaan, oikeasti tilasin nämä jo viikkoa ennen sitä reissua. Olin jo monta kuukautta odottanut sähköpostia, että koska siellä on ilmainen toimitus, jotta voisin testata näitä ympäri nettiä hypetettyjä tuotteita. Normaalistihan postikulut on vissiin yli kakskymppiä, ja Jenkeistä kun tulevat, niin siihen vielä tulliverot päälle. Saisihan ne postikulut ilmaisesti normaalisti silloinkin, kun tilaus ylittää 50$, mutta sillä summalla täytyisi tilata aika määrä tuotteita, sillä yksi tuotehan on vain n. 5$-6$. 

Pari viikkoa sitten tuli viesti, että nyt ne postikulut olisi ilmaiset yli 30$ tilauksiin. Olihan sekin silti yli sen 22€ tullirajan, mutta päätin sitten tehdä tilauksen kun ei moneen kuukauteen parempaakaan tarjousta tullut. Arvatenkin sellainen tuli sitten kaksi viikkoa tilaamisen jälkeen, ja siellä on ainakin tällä hetkellä, kun kirjoitan tätä, ilmaiset postikulut ilman minimirajoja. Aina käy näin :D Tilasin sitten tavaraa 32$ arvosta, ja maksettavia veroja tuli sitten reilu seitsemän euroa, eli kaiken kaikkiaan yhteensä tästä satsista maksoin n. 38€. Tein tilauksen 22.4. ja eilen sen sitten sain postista hakea, eli 10 arkipäivää siinä meni. Paketin sisältö oli vuorattu vaahtomuovilla, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, joten kaikki tuotteet olivat pitkästä reissusta huolimatta ehjiä.


Tilasin tuotteita useissa eri koostumuksissa, sillä halusin tutustua merkkiin mahdollisimman laaja-alaisesti. Huulituotteita tilasin neljä; yhden huultenrajauskynän, kaksi nestemäistä, ja yhden perinteisemmän huulipunan. Luomivärisiveltimen sai kaupan päälle, kun tilasi kaksi luomiväriä.


Valisemistani luomiväreistä Weenie on shimmerinen ruusukulta, ja Mittens matta tummahko punaisenruskea.


Nestemäiset huulipunat ovat sävyssä Alyssa (Ultra Satin Lip) ja The Twirl (Ultra Matte Lip). Lippie stix on sävyssä Birdy ja huultenrajauskynä on Oh Snap.


Yllätyin oikein kuinka paljon tummempia nestemäiset huulipunat ovat iholla, kuin mitä tuubissa näyttää. Varsinkin näin vaalealla iholla jopa Alyssa, joka muiden kuvissa näyttää vaalealta vaaleanpunaiselta, onkin aikas tumma. Mittens ei ole niin tumma iholla, kun mitä napissa näyttää.


Tokihan näitä piti testailla jo heti tänään. Luomilla Mittens ja Weenie, huulilla Alyssa. Kuva on otettu tänään aamulla n. klo 7:30, ja vielä näin melkein 13 tuntia myöhemminkin, väriä on vielä havaittavissa. Ainakin Ultra Satin Lip saa siis peukun ylös pysyvyyden puolesta. Muitahan en siis ole vielä ehtinyt testaamaan, eilen illalla kun vasta nämä postista hain.

Ihan kiva tilaus, voisin tilata joskus uudestaankin, tosin nyt ei taida olla kyllä tarvetta piiiitkään aikaan. Seuraavalla kerralla täytyy kyllä muistaa, että nestemäiset huulipunat ovat oikeasti kuvia tummempia, joten tilaan vain niitä kaikista vaaleimpia sävyjä, tummat kun ei oo mun kuppi teetä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti