22.3.2020

Blog Posts I Never Wrote

Tämä blogi on ollut olemassa reilut kolme vuotta, ja sinä aikana mulla on ollut paljon postausideoita. Kuitenkin syystä tai toisesta, kaikki nämä idea eivät koskan ole päätyneet blogiin asti. Tähän postaukseen kaivelin muistin syövereistä niitä postausideoita, jotka kuolivat ennen toteutusta. Joihinkin mulla on ollut kuvatkin valmiina, jotkut ovat olleet vain ajatuksia. En sano, ettenkö joskus vielä tulisi toteuttamaan joitakin näistä postauksista, mutta osa näistä ideoista on jo niin vanhoja, että jos en tähän päivään mennessä ole niitä kirjoittanut auki, niin tuskin sitä tulee ikinä tapahtumaan.


Colourpop tilaus. Tilasin Colourpopin meikkejä reilu vuosi sitten, kun oli ilmaset postikulut. Pakettien saapumisen jälkeen en kuitenkaan ihan heti testannut mitään, koska halusin ensin ottaa kuvat blogipostausta varten. Aika kului varmaan kuukausi, ennen kuin sain kuvat otettua. Kuvien ottamisen jälkeen en vain koskaan saanut aikaiseksi väsättyä postausta. 


Kynsilakkakokoelma. Sinänsä aika tylsä idea, joka kuitenkin paremman puutteessa menettelisi. Olisihan se toisaalta ihan mielenkiintoista nähdä, mitkä ovat niitä eniten käytettyjä merkkejä ja värejä. Kynsilakat tuntuu säilyvän ikuisuuden ja osa mun kokoelman lakoista on kyllä sellaisia, että ei todellakaan tulisi käytettyä tänä päivänä. Esim. kuka muistaa halkeilevat graffitilakat, jotka oli iso hitti kymmenisen vuotta sitten?

Kaikkien aikojen kosmetiikkasuosikit. On hyvin paljon kosmetiikkatuotteita, joita ostan aina saman uudelleen edellisen loputtua. Monista näistä tuotteista saattaa kyllä löytyä maininta useaankin kertaan täältä blogista, mutta en ole koskaan kerännyt niitä yhteen ja samaan postaukseen. Tämän postauksen tulen hyvin todennäköisesti vielä joskus toteuttamaan.


Kesävaatekaapin kulmakivet. Kesäisin mun pukeutuminen pyörii samojen, tai vähintään samantyyppisten, vaatekappaleiden ympärillä vuodesta toiseen. Toki talvellakin käytän lähestulkoon aina samoja vaatteita, mutta mustista pillifarkuista ja neuleista ei saa aikaiseksi omaa postausta. Kesävaatteista löytyy enemmän vaihtelua, joten niistä saisikin oman postauksensa kirjoitettu.

Parhaat ja kuunnelluimmat musiikkialbumit. Ihan kuten kosmetiikan ja vaatteidenkin suhteen, mun musiikkimaku ei pahemmin ole muuttunut vuosien saatossa. Tietyt albumit ovat sellaisia, että niihin palaa aina, kun uutta kuunneltava ei löydy, ja kaikki kyllästyttää.


Throwback: reissukuvia. Silloin kun blogin aloitin, jaoin kuvia vanhoilta ulkomaanmatkoilta parinkin postauksen verran. Jossain vaiheessa tämä postaussarja kuitenkin unohtui, ja jemmaan jäi vielä kuvia monilta reissuilta. Mm. Nizzasta ja Milanosta löytyy vielä paljon kuvia.


Arkiruokia. Joskus mulla oli mielessä postaus, jossa kerron mitkä on mun go-to variaatiot kanakastikkeesta. Kuintekin, koska teen kanakastikkeen n. kahdella eri tavalla, ei sitä postausta koskaan syntynyt. Muistakin perusruoistani olen ajatellut kirjoittaa, mutta ajatuksen tasolle ollaan jääty. Kun kävin läpi kuvakansioitani etsiessäni kuvia tähän postaukseen, löysin kuvan täytetyistä paprikoista. En edes muista, koska olisi edellisen kerran tehnyt tätä ruokaa, pitäisikin varmaan ottaa täytetyt paprikat takaisin ruokalistalle.

Sisustusesinehaaveita. Viime vuonna alkusyksystä keräsin koneelle nettikaupoista kuvia sisustusesineistä ja huonekaluista, jotka sopisivat sisustukseen, jonka ehkä haluaisin. Oon jo vähän kyllästynyt mun nykyiseen sisustukseen, joka on pysynyt hyvin pitkälti samana koko sen viisi ja puoli vuotta, kun olen tässä asunut. Valkoisine IKEA-huonekaluineen ja kirkkaanvärisine yksityiskohtineen, nykyinen sisustus on melko tyypillinen 2014 opiskelijakämppä. En oo kuitenkaan ollut opiskelija enää yli kahteen vuoteen, niin kaipaisin aikuisempaa ja neutraalimpaa sisustusta. 

Näinä vallitsevina olosuhteina, kun ei saa kotoa poistua juuri mihinkään, niin saattaa olla, että aika käy pitkäksi. Silloinhan onkin sitten hyvä palata tähän listaan, ja vihdoin toteuttaa joku näistä postauksista, joka on odottanut toteutusta jo pitkään. Paitsi jos olen ollu etätöissä, eli läppärin kanssa sohvalla koko päivän, niin silloin ei kyllä enää kiinnosta yhtään koskea omaan läppäriin. Silloin voisi vaikka jatkaa viime lokakuussa aloitettua projektia, joka ei ole edennyt yhtään moneen kuukauteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti