14.3.2020

Alkuvuoden Lempparijutut



Aika vuoden ensimmäisille suosikeille. Näiden kuvien ottamisesta on jo kolme viikkoa, joten nyt on jo korkea aika saada tekstikin kirjoitettua tähän postaukseen. Mulle käy monesti niin, että heti kun olen jonkun jutun maininnut blogin suosikeissa, niin lakkaan käyttämästä kyseistä tuotetta. Niin ei ole ihan vielä käynyt näille tuotteille, mutta parempi saada nyt tämä postaus pois alta, niin voin alkaa kerätä taas uusia lempparijuttuja.


Ensimmäinen suosikki on Lumenen Blur-meikkivoide. Tää ei ole mikään uusi tuttavuus, mutta talven kuvimpina kuukausina tätä on tullut käytettyä paljon, koska tämä ei ole niin matta ja kuivattava, kuin mun muut meikkivoiteet. Lumenen meikkivoiteet on kaikki, tai ainakin ne mun testaamat, sellaisia perusvarmoja. Tämä Blur on sellainen joka tilanteeseen sopiva, pysyy ja peittää ihan hyvin, mutta ei ole kuitenkaan liian paksu. Plussaa myös vaaleasta sävystä, joka ei hapetu ja tummu päivän mittaan, toisin kuin monet meikkivoiteet.


Zoella X Colourpop Bruch Date -luomiväripalettikaan ei ole mikään ihan uusin juttu mun meikkikokoelmassa, mutta nyt alkuvuodesta on käyttäny sitä enemmän kun ennen. Säilytän mun isompia paletteja eteisessä lipastossa, enkä kylppärissä, jossa meikkaan, joten isoja paletteja ei tule juurikaan käytettyä, koska se kaksi askelta eteiseen on liian kaukana. Nyt kuitenkin siivosin meikkipussiin sen verran tilaa, että sain tämän paletin sinne mahtumaan. Ja koska paletti on nyt helposti käytettävissä, niin tulee sitä myös käytettyä. Melkein ainoa sävy, jota käytän, on Pancakes Please, joka on sellainen kaikkiin tilanteisiin sopiva, erittäin helppokäyttöinen sävy. Levittyy kauniisti, ei varise ja kestää luomilla ihan hyvännäköisenä koko päivän. Tämä nimenomainen sävy on se syy, miksi tämän paletin nostin tähän postaukseen. Kaikkia paletin sävyjä en ole tainnut edes käyttää, ja ainakin joku kokeilemani kimallesävy ei ollut yhtään hyvä, hilettä oli enemmän poskilla kuin luomilla.


Lumenen Lähde-sarjan kasvosuihkeesta mulla ei ollut kyllä mitään odotuksia, kun sen ostin, koska kasvosuihke konseptina kuulostaa vähän turhalta. Kuitenkin talvella, kun iho on kuivimmillaan, on kaikki lisäkosteutus hyväksi, niin ajattelin, että kokeillaan nyt sitten tätäkin. Eihän tämä suihke nyt ole mikään kosteusvoiteen korvaaja, mutta ihan kiva lisä kuitenkin. Käytän tätä lähinnä aamuisin heti meikkaamisen jälkeen, kun iho tuntuu erittäin kuivalta ja kireältä puuterin jälkeen. Siinä kohtaa ainakin tällainen suihke on ihan kiva. Sumute tässä on todella hienojakoinen, ja olenkin jo suunnitellut, että kun tämä pullo tyhjenee, niin täytän tämän vedellä ja käytän huonekasvien sumutteluun.


H&M:n vohvelikankaisen aamutakin sain joululahjaksi. En oikein ole ennen ollut mikään aamutakki/kylpytakki-ihminen, vaan käyn yleensä suihkussa iltaisin ja vedän yövaatteet päälle heti sen jälkeen. Halusin kuitenkin, että mulla olisi joku vaate, jonka voisi laittaa suihkun jälkeen päälle silloin, kun on vielä suihkun jälkeen lähdössä johonkin, eikä viitsi heti laittaa kunnon vaatteita päälle. Näitä tilaisuuksia on mulla aika harvoin, joten ajattelin, että tälle tulee käyttökertoja vain ihan muutama vuodessa. Toisin kävi, ja olen vetänyt tämän takin päälleni melkein joka suihkun jälkeen. Materiaalikin on kivan kevyt, mutta imukykyinen, niin toimii hyvin suihkun jälkeen, eikä tule liian kuuma. Ainoa miinus on liian pitkät ja leveät hihat, mutta onneksi nekin pystyy käärimään.


Sisustussuosikkina on tällä kertaa mun uus sohva. Vanhan sohvan selkänojatyynyt olivat jo ihan menettäneet muotonsa, ja koska ne alunperinkin oli kovin matalat, niin sohvalla oli epämukava istua, kun joka asennossa tyynyt painoi selkää. Ja ihan sama, kuinka paljon niitä selkänojatyynyjä pöyhi, ne lysähti kasaan parissa minuutissa. Tässä uudessa sama ongelmaa ei ole, koska selkänoja on paljon korkeampi. Muutoinhan uusi sohva näyttää hyvin pitkältä samalta, kuin edeltäjänsä. Mutta eipä niitä erilaisia vaihtoehtoja paljoa kaupoissa ole, vaan melkein kaikki sohvat ovat nykyään samanlaisia harmaita ja kulmikkaita. Tämä kyseinen sohva on ostettu Maskusta ja malli on Focus Plus.


Netflixin The Stranger -sarja oli kyllä koukuttava ja katsomisen arvoinen sarja. Jaksoja sarjassa on kahdeksan, joten se on nopeasti katsottu. Sarjassa muukalainen käy kertomassa ihmisille salaisuuksia heidän elämästään, ja sen lisäksi sarjassa on paljon muitakin mysteerejä, joita selvitellään sarjan kuluessa. Sarjan loputtua mulle jäi kyllä aika monta kysymystä auki. En tiedä menikö jotkut ratkaisut multa vain ohi, ja selviäisikö ne, jos katsoisin sarjan uudelleen, vai eikö vain kaikkiin kysymyksiin saatu mitään ratkaisua. Jos tästä joskus tulee toinen tuotantokausi, niin aioin kyllä katsoa senkin.



Alkuvuoden kuunnelluin biisi on ollut All Time Low:n Some Kind Of Disaster. Ei kyllä vaadita paljoa, jos All Time Low julkaisee uuden biisin, että se löytyy mun suosikeista. Eihän tää biisi ole mikään iso hitti, mutta sellainen ihan kiva, mun musiikkimakuun sopiva biisi. Uusi albumi julkaistaan 3.4., ja voin jo nyt sanoa, että on hyvin mahdollista, että se on mun seuraavassa suosikit-postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti