2.11.2017

Things I'd like for Christmas

Syksy alkaa lähestyä loppuaan, ja joulukrääsää on myyty kaupoissa jo ainakin kuukauden verran, niin on jo korkea aika tehdä vähän joululahjatoivelistaa. Mikään ei oo sellanen, että ois ihan pakko saada, mutta listasin muutamia juttuja, mitkä ois ihan kiva saada. Nää ei oo missään järjestyksessä, mutta ykkönen ois kivoin. Jos nyt edes yhden näistä saan, niin oon tyytyväinen. Lopussa muutamia linkkejä.



1. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance -luomiväripaletti. Hypetetty paletti täynnä lämpimiä sävyjä, just sellasia mistä tykkään. Huono puoli on, että tää on usein myyty loppuun joka paikasta. Äiti tää on se mikä oli Jumbon Kicksissä.

2. Urban Decay Naked Heat -luomiväripaletti. Tää on varavaihtoehto siltä varalta, että ykköstä ei oo saatavilla. Nää kaks on sen verran samanlaiset, että molempia en tarvii.

3. Gina Tricotin mustat Molly-farkut. Näitä on hyvä olla uus pari kaapissa odottamassa sitä hetkee, että edelliset hajoo. Näitä oon käyttäny loppuun jo useemmat. Koko L.

4. Alushousuja. Näille on aina tarvetta, ja suurin osa mun tän hetkisistä on jo parhaat päivänsä nähneitä. Mitkä vaan ei kelpaa, vaan ainoot hyvät on Victoria's Secretin no show hiphuggerit koossa M. Värillä ei niin väliä.

5. Mitä vaan The Body Shopista. Mikä vaan ois kiva, kuvan valitsin vaan sillä perusteella, että värit sopi muiden kuvien teemaan, en edes muista paljonko tykkään tuosta mangon tuoksusta.

6. Suklaata. Eikös tää oo aina pakollinen?

7. Ice Cream for Breakfast -kirja. En yleensä edes lue kirjoja, mutta tästä oon kuullu hyviä arvosteluja, vois olla ihan mielenkiintoinen.

8. Jotain hyvää teetä. Oon nyt syksyn aikana koittanu juoda vanhoja pois, niin ois kiva saada jotain uutta tilalle. Jotain mausteista, vaniljaista tai hedelmäistä, ne perus yellow labelit ja marjaisat tuppaa aina jäämään viimeiseks.

9. Muistikortti kameraan. Näille tulee aina tarvetta, uuden kortin käyttöönotto kun nyt on paljon kivempaa ja helpompaa, kun vanhojen läpikäyminen ja tyhjentäminen.

10. Kynttilöitä. Mieluummin tuoksuvia sellaisia. En nyt osaa sanoa mitään tiettyä tuoksua mikä ois kiva, mut mieluummin ei mitäään liian esanssista tai maskuliinista. Ainakin H&M:n mahogany-tuoksuiset kynttilät haisee ihan mieheltä, ei se mun mielestä oikein kynttilään sovi. Että ennemmin jotain makeeta ja tyttömäistä.

11. Joku lahjakortti. Aina varma valinta. Cubus, Emotion tai H&M on ainakin hyviä, muutamia mainitakseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti