27.4.2020

Another Favourites Post

Ihan hirveän pitkää aikaa ei ole siitä, kun edellisen kerran julkaisin postauksen viimeaikaisista suosikkijutuista. Tässä nyt kuitenkin jo seuraava, ihan vain muutama juttu, josta olen tykännyt viimeisen kahden kuukauden aikana. Tässä postauksessa ei ole yhtään meikkituotetta eikä vaatetta, koska ei ole tullut säännöllisesti meikkailtua, ja vaatteetkin on usein ne vaatekaapin nukkaisimmat ja reikäisimmät. Melkolailla kotoiluun sopivat suosikit siis.


Ensimmäisenä suosikkina on System Professionalin Balance Lotion, joka on siis kosteuttaja päänahalle. Talven kuivuus ja jatkuva huisten ponnarillapito sai alkuvuodesta mun päänahan kuivumaan ja kutisemaan. Kampaajan suosituksesta ostin sitten tämän aineen testiin, ja kyllä kannatti. Parin-kolmen viikon käytön jälkeen ei enää kutise. Suuttimesta on helppo annostella aine suoraa päänahkaan, hiukset on hetken aikaa märät, mutta kosteuden haihduttua ei jää jäljelle mitään ylimääräistä lähmää. 

Teini-iästä lähtien olen käyttänyt kasvovetenä ja kemiallisena kuorintana Cliniquen pinkkiä kasvovettä, mutta koska se on aika tujua tavaraa, niin olen voinut käyttää sitä n. kerran viikossa. Cliniquen Anti-Blemish Solutions -kasvovesi on toiminnaltaan samankaltainen, mutta hellävaraisempi. Kuolleet ihosolut ja viimeisetkin meikin ja lian rippeet lähtevät tehokkaasti, ilman että iho kuivuu niin, että kiristää. Tämä on ollut käytössä jo sen verran pitkään, että olisin sen voinut mainita edellisissäkin suosikeissa jo, mutta unohdin.

Viime kesänä Lontoosta ostin IGK:n Good Behaviour -suihkeen, jonka tarkoitus on vähentää hiusten pörröisyyttä. Alkuun en ollut kovin vakuuttunut tästä tuotteesta, koska jos tätä laittaa vähänkin liikaa, niin hiukset jää lähmäisiksi ja jos taas laittaa liian vähän, niin tuote ei tee yhtään mitään. Nyt olen kuitenkin löytänyt tälle sen parhaimman käyttötavan, joka on suihkuttaa tätä hiuksiin ennen föönaamista. Tämän tuotteen kanssa föönamisen jälkeinen pörröisyys on huomattavasti pienempi, eikä ole tarvetta erilliselle hiusöljylle. Good Behaviuor on hyvä tuote vain siinä tapauksessa, että sitä osaa käyttää oikein. Tykkään enemmän helppokäyttöisistä tuoteista, joten tuskin ostan uudestaan. Tuote on riittoisaa, niin pullo tuskin tyhjeneekään hetkeen.


Tällä kertaa mukana myös ensimmäistä kertaa kirja. Toki ei mikään ihan tavallinen kirja, vaan Tanya Bakes -reseptikirja. Leivoin tämän kirjan resepteillä paljon muutama vuosi sitten, mutta sitten se vaan jotenkin unohtui hyllyyn pölyttymään. Nyt parin kuukauden aikana olen kuitenkin seurannut tämän kirjan reseptejä jo monesti. Kirjahan on englantilainen, eli myös ainesosat ja työvälineet on englantilaisia, ja koska Suomen kaupoista ei jauhoja ja sokereita ihan joka sorttia löydy, niin välillä täytyy vähän soveltaa. Ja se ei aina ole mennyt ihan niin kuin Strömsössä, vaan epäonnistumisiakin on sattunut. Mutta onnistumisia on silti enemmän.


Oon nyt viime aikoina ostanut monesti pussin paahtoleipää, mitä en ole siis tehnyt pitkään aikaan. Leivänpaahdin on ollut kaapin perällä varmaan pari vuotta ainakin, mutta nyt se on taas kaivettu esille. Töissä yleensä syön tauoilla jonkun hedelmän, mutta nyt kun olen kotona, mandariinikausi on ohi, eikä banaanit säily montaa päivää, niin välipalaksi olen syönyt paahtoleipää. Ei niin väliä, että mitä paahtoleipää pitää olla, kaupasta vaan on tullut napattua joko Fazerin sininen tai keltainen pussi.



Kirjoitin jo edellisessä postauksessa, että on hyvin todennäköistä, että All Time Lown uusi albumi, Wake Up, Sunshine, tulee löytymään seuraavasta suosikkijuttujen postauksesta. Ja niinhän se löytyykin. Mun suosikkibiisit kyseiseltä albumilta on Glitter & Crimson, Trouble Is ja Monsters.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti