3.1.2018

What I got for Christmas + Copenhagen haul


Joulu tuli ja meni jo yli viikko sitte, joten on jo korkea aika esitellä saamani joululahjat. Melkoinen määrä tavaraa tuli taas, vähempikin olisi riittänyt. Kuvista puuttuu sukat, muutama arpa (voitin vitosen), sekä Tanskan kruunut (sellaisenaan). Käytiin tosiaan Kööpenhaminassa välipäivinä, sitä varten nuo rahat. Onnistuinkin käyttämään ne hyvin, jäljelle jäi ainoastaan kymmenen kruunua. Köpiksen ostokset löytyy postauksen kahdesta viimeisestä kuvasta, joululahjat alusta lähtien, ensimmäisenä tietenkin suklaata.


Huhupuheita-peli. Tätä pelattiin jo sekä perheen että kavereiden kanssa, ja kummassakin seurassa oli kyllä hauskaa.


Laura Jane Williamsin Ice Cream for Breakfast-kirja ja kauden muumimuki.


Tuoksuvia kynttilöitä.


Muistikortti kameraan ja Cubuksen lahjakortti.


Muutamat alushousut. Victoria's Secret oli lopettanut mun suosikkialushousujen valmistuksen, ja luulin että nää olis ollu lähes samat, kun niitä samalla nimellä myydään, mutta ei. Vanhoihin hyviin verrattuna näissä on matalampi vyötärö, ja reunoista puuttuu se mattapintanen reunus, joka piti alushousut paikallaan. Nää uudet rullautuu edestä alas ja takaa nousee ylös. Ja materiaalikin on halvan tuntuista, ihan kuin joustavaa kreppipaperia. Iso peukku alas Victoria's Secretille, en kyllä aio ostaa näitä jatkossa.


The Body Shopin Japanese cherry blossom suihkugeeli ja vartalovoi.


Isot pullot Franck Provostin shampoota ja hoitoainetta.


Urban Decayn Naked Heat luomiväripaletti. En ole vielä päässyt kokeilemaan, kun en viitsinyt reissuun pakata isoa palettia mukaan, ja reissun jälkeen olenkin sitten vaan ollut kipeänä, niin ei ole meikkaaminen pahemmin kiinnostanut.


Sitten Köpiksen ostoksiin, joita tein Sephorassa ja lentokentän Taxfreessä. Sephorasta ensimmäisenä mukaan lähti Beccan Glow on the go korostusduo sävyssä Opal. Mielenkiinnolla kokeilen onko tuo sävy mulle liian tumma, vaiko ihan käyttökelpoinen.. Too Facedin Better than sex ripsarista mulla on joskus ollut se tavallinen versio, se oli muuten ihan kiva, muttei pysynyt ollenkaan, vaan varisi ja suttaantui, joten ostin testiin vedenkestävän miniversion, josko se pysyisi paremmin. Lisäksi vielä mukaan lähti vaniljan tuoksuinen vartalorasva.


Loput ostokset onkin sitten lentokentältä. Cliniquen liquid facial soap kasvoputsari on mulla kotikotona melkein loppu, joten sen nappasin ensimmäisenä mukaan. Originsin Drink Up kosteuttavan naamion ostamista olen miettinyt joskus aiemminkin, ja nyt kun oli rahaa, joka oli periaatteessa pakko käyttää, niin ostin sen sitten. Näiden jälkeen jäljellä oli vielä jokunenkymmentä kruunua, joten ostin sitten vielä Cliniquen matkakokoisen high impact ripsivärin, jolle on aina käyttöä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti