3.3.2021

Recent Obsessions

Tämän alkuvuoden aikana kolme asiaa on ollut erittäin koukuttavia. En voi olla mainitsematta näitä kolmea juttua, joten tässä tiivistetty postaus tän hetken lempparijutuista.


Novitan Hygge Wool -lanka. Mun neuletyöt on tähän asti jäänyt aina kesken. Enää ei jää kaikki, koska löysin tämän Novitan paksun langan. Paksusta langasta tulee näkyvää jälkeä niin nopeasti, että motivaatio pysyy yllä työn loppuun asti. Yhden viikon aikana sain neulottua alusta loppuun yhden pipon ja kaksi pantaa. Sitten olikin pakko pitää taukoa, ettei mene niska ihan jumiin. Mikään neuloosi muhun ei ole iskenyt, vaan se on nimenomaan tämä paksu lanka, joka on koukuttava. Ostin pari kerää harmaata lankaa jemmaan odottamaan seuraavaa talvea/insipiraatiota.


Collegepaidat. Sain joululahjaksi harmaan Niken collegepaidan. Sitten ostin Cubukselta valkoisen yksilön. Ja sitten tilasin vielä Zalandolta joululahjaksi saamallani lahjakortilla kuvassa näkyvän pinkin Niken. Melkein koko alkuvuoden olen asunut näissä kolmessa paidassa. Ne nyt vaan on todella mukavia päällä, ja kun melkein kotona vain olen, niin vaatteet voi ihan hyvin olla astetta rennommat. Collegehousuissa nyt ei ole mitään uutta, mutta collegepaidat on ottaneet paikkansa mun vaatekaapissa kunnolla vasta nyt.


The Blacklist. Joulukuussa sain katsottua Gossip Girlin loppuun (jälleen kerran), ja sen jälken kaipasin jotain ihan muuta katsottavaa. Aloin sitten katsomaan Netflixistä The Blacklistiä, ja jo ensimmäisen jakson jälkeen olin koukussa. Kun kaikki Netflixistä löytyvät seitsemän kautta oli katsottu, niin oli pakko ottaa Viaplay, koska siellä on myös kahdeksannen tuotantokauden jaksot jenkkitahtiin. Kysessähän on siis FBI-sarja, mutta kuitenkin vähän erilainen, kuin muut saman kategorin sarjat. Sarjan henkilöiden välisillä suhteilla on sarjassa suurempi merkitys, kuin tutkittavilla tapauksilla. Monissa FBI-sarjoissa alussa löytyy ruumis tai tapahtuu joku muu rikos ja sitten selvitellään kuka sen teki. The Blacklistissä usein tekijä on ensimmäisenä tiedossa, ja sitten selvitellään mikä rikos on suunnitteilla ja estetään se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti