25.2.2021

Interior Update


Noin neljä vuotta sitten jaoin blogiin kuvia silloisesta kodin sisustuksesta, ja nyt olisi päivitetyjen kuvien vuoro. Paljon on pysynyt samana, mutta paljon on myös muuttunut. 

Värien suhteen nykyisin silmää miellyttää melko neutraali sisustus, ja monet värikkäimmistä asioista olenkin viimeisen vuoden aikana vaihtanut neutraalimpiin vaihtoehtoihin. Olen asunut tässä nyt 6,5 vuotta, ja monet jutut mulla oli jo kotona asuessakin, joten vähän alkoi jo kyllästyttää. Kaikista väreistä en kyllä luovu, koska mielestäni kokonaan valkoinen/beige/mustavalkoinen sisustus nyt vaan on tylsä ja persoonaton.

Sohvan uusin vuosi sitten, koska vanhan sohvan selkänojatyynyt oli jo niin kasaanpainuneet, että sohvalla istuminen oli epämukavaa. En voi kyllä sanoa, että tämä uusikaan mikään hyvä olisi, koska ei mennyt montaa kuukautta kun sohva alkoi narisemaan. Sain onneksi siitä hyvästä osan rahoista takaisin. Olisin kyllä saanut vaihtaa sohvan uuteen vastaavaan, mutta jos vastaavalla tarkoitetaan samanlaista narisijaa, niin ei kiitos. Varsinkin, kun toimitusaika tällä oli kaksi kuukautta.

Etätöiden vuoksi ruokapöydän tuoleista yksi muutti toistaiseksi parvekkeelle ja tilalle tuli työtuoli. Tuolin hankintaa miettiessäni mietin kyllä perinteisempiä ja erogonomisempiakin vaihtoehtoja, mutta onneksi päädyinkin tähän nätiin yksilöön. Ja vaikka tuoli on kivannäköinen, niin on se myös hyvä istua. Nätin tuolin voi jättää pöydän ääreen myös vapaa-ajalla, eikä sitä tarvitse piilottaa parvekkeelle. Keväällä, kun käytössä oli väliaikainen, vanha muovinen työtuoli, niin se asui parvekeella aina viikonloppusin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti