17.10.2020

Very Late Summer Pics

Siitä onkin sitten hetki, kun olen viimeksi käynyt läpi kameralla otettuja kuvia ja jakanut niitä blogiin. Aloitetaan nyt näistä kesäisistä kukkakuvista, jotka on heinä- ja elokuulta. Syksykuviakin mulla on jo ainakin kolmen postauksen verran otettuna, saas nähdä koska saan ne muokattua ja jaettua.

Aikaisemmin tänään ajattelin, että käyn nyt illan aikana kaikki rästissä olevat kuvat läpi, muokkaan ne ja teen postaukset, jotka ajastan parille seuraavalle viikolle. Ihan hyvä idea joo, mutta hermot meinasi mennä jo tän yhden postauksen aikana. Tää tietokone nyt vaan on ihan älyttömän hidas, mutta mitä muutakaan voi odottaa viis vuotta vanhalta koneelta. Olin 21, kun ostin tän koneen. Siitä on ikuisuus aikaa. Pitäis varmaan ostaa uusi, mutta tuntuu vähän turhalta, kun kuitenkin vanhakin toimii vielä jotenkin, enkä edes käytä tietokonetta paljoa, en edes läheskään joka viikko.

Jos huomenna on oikein tylsä päivä, niin saatan ehkä jopa tehdä syys- ja lokakuun kuville jotain. Arkisin ei oikein kiinnosta iltaisin istua läppäri sylissä, kun päiväsaikaan teen sitä jo ihan tarpeeksi. Jos en huomenna saa syyskuvia hoidettua, pahoin pelkään, että ne jää taas, ja muokkaan ne ehkä joululomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti