6.11.2018

Time-out


Ajattelin pitää pientä taukoa blogista. Ei nyt vaan oo ihan hirveesti inspiraatioo, kiinnostusta, tai oikein edes aikaa. Sen vähäisen ajan päivästä, kun on sen verran valoisaa, että voisi ottaa kuvia, oon töissä. Ja vaikken olisi, tuntuu, että ei mulla ole mitään kuvattavaa. Ulkona on ihan harmaata, ja sisällä on samat tavarat, jotka on jo kuvattu ja nähty moneen kertaan. Tämänkin postauksen kuvat on marraskuulta 2013, ja samalta ne auringonlaskut näyttää vielä tänäänkin. Tai no, en tiedä miltä auringonlasku näytti tänään, kun taisin siihen aikaan istua tietokoneella sisätiloissa. Mulle ei makseta tästä mitään, eikä tällä blogilla taida olla mitään muutakaan vaikutusta kenenkään elämään, joten miksi en pitäisi taukoa, kun siltä tuntuu. Tää blogi on ollut toiminnassa melkein kaksi vuotta, ja sinä aikana oon melkein joka viikko julkaissut jotain vähintään kerran viikossa, ilman mitään pidempiä taukoja. Kukaan tuskin edes huomaisi, jos jäisin tauolle sanomatta mitään, mut halusin nyt kuitenki kirjoitella edes jotain.

Oon ollu mun uudessa työpaikassa nyt pari kuukautta, ja alan jo vähitellen tottua tähän uuteen rytmiin. Tosin hyvin usein, kun tuun kotiin n. puol viiden ja viiden välissä, aattelen pitää pienen tauon, istua hetkeks sohvalle, lukee uutiset ja selata Instagram, ja sit huomaankin että kello on kahdeksan ja pitäis tehdä salaatti huomiseks lounaaks, käydä suihkussa ja mennä nukkumaan. Viikonloppuna löydän sitten edestäni tiskivuoren, ison kasan pesemätöntä pyykkiä, pyyhkimättömät pölyt ja imuroimattomat lattiat. Koko viikonloppu menee sitten siivotessa (tai siivoamisen aloittamisen viivyttelyssä). Vaikka töissä menee hyvin, tätä vapaa-ajan käyttöä täytyy vielä harjoitella. 

Joulukin alkaa lähestyä kovaa vauhtia, joulukalenterit ja suklaat on ollut kaupoissa kai jo kuukauden, ja eilen ja tänään sain kävellä töistä kotiin lyhtypylväisiin ripustettujen jouluvalojen valaistuksessa. En usko, että tästä blogista tulee löytymään tänä vuonna yhtään uutta jouluun liittyvää postausta. Tuntuu, että käytin kaikki ideat jo viime vuonna. Joululaulusoittolista on sama kuin viime vuonna, kuten myös koristeet ja muut sisustusjutut. Lahjatoivepostauskin on aika vaikea toteuttaa, sillä ainoa asia mitä haluan, on paistinpannun kansi. Muutenkin voisin ihan hyvin julkaista joulukuvia viiden vuoden takaa, eikä kukaan huomais mitään eroa.

En osaa sanoa, kauanko pidän taukoa, mutta luulen että viimeistään marraskuun puhelinkuvat tulen tänne jakamaan. En varsinaisesti pidä taukoa postaamisesta, vaan lähinnä aktiivisesta postausten ideoimisesta ja suunnittelusta. Postaan vaan, jos mulla on oikeati jotain postattavaa, enkä yritä väkisin keksiä jotain täysin turhanpäiväistä. Tästä eteenpäin laatu saa korvata määrän. Bloggaamisesta vapautuvan ajan käytän sitten vaikka ennemmin joululahjojen keksimiseen ja joulukorttien askarteluun. Mutta näihin sanoihin ja tunnelmiin, palaillaan sitten jossain vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti