3.7.2018

Everything I Bought Last Week

Tällä kertaa vähän uudenlaista postausta. Viime viikon aikana kuvasin ja listasin kaiken mitä ostin. Kävin ruokakaupassa edellisenä sunnuntaina, joten söin kyllä alkuviikostakin ihan kunnon ruokaa, vaikkei siltä välttämättä näytä. En laskenut tähän asioita, jotka olin tilannut aiemmin ja saapuivat tällä viikolla, vaan pelkästään asiat, joiden ostopäätös syntyi tämän viikon aikana. 


Maanantai: En ostanut mitään.

Tiistai: Ostin apteekista paketin Buranaa tulevaisuuden varalle.


Keskiviikko: Kävin Cittarissa ruokakaupassa. Vihannesosastolta koriin putosi pari omenaa ja pussi porkkanoita. Aamu- ja iltapalaksi riisipiirakoita, välipalaksi pari jugurttia, mysliä ja maitoa mysliin. Yleensä ostan Rainbow-mysliä, mutta koska sitä merkkiä ei Cittarissa myydä, oli tyydyttävä Pirkkaan (joka ei ole yhtään niin hyvää). Tälle viikolle mahtui pari hyvin lämmintä päivää, joten tuli sitten ostettua mehujäätäkin.


Torstai: Kävin Goodmanissa kiertelemässä vähän alennusmyyntejä. Cubukselta löytyi pellava t-paita alle neljällä eurolla ja Emotionista Nivean rasva kahdella eurolla. Lisäksi tilasin H&M:ltä housut, joita en myymälästä löytänyt. Illalla tuli vielä käytyä terassilla, joten juomia tuli ostettua pari.

Perjantai: En ostanut mitään.


Lauantai: Ruokaostoksia taas, tällä kertaa S-Marketista. Tällä kertaa jopa ihan kunnollista ruokaa kanapaketin verran. Kanan kaveriksi ruokakermaa ja paprikaa. Leipää, riisipiirakoita ja muroja aamu- ilta- ja välipalaksi. Ja täytyyhän viikonloppuna olla karkkiakin vähän, olisin halunnut sen mintunvihreän Pandan lakupussin, mutta koska sitä ei kyseisestä kaupasta löytynyt, piti tyytyä keltaiseen.

Sunnuntai: En ostanut mitään.

Oli melko yllättävää huomata, että viikon aikana ostin vain yhden lihatuotteen, ja sekin kanaa. Usein tulee ostettua kinkkua, mutta sitä kuluu näemmä sen verran vähän, ettei tarvitse joka viikko ostaa uutta pakettia. Banaanejakin ostan melko usein, mutta tällä viikolla hyppäsin pois mukavuusalueelta, ja ostin niiden sijaan niinkin eksoottisia hedelmiä, kuin omenoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti