12.6.2018

Viimeisin...?


Inspiraationpuutos. Silloin kun se iskee, on hyvä käydä jonkun muun blogissa, lainata sieltä haaste ja täyttää se omilla vastauksilla. Tosin en tiedä, kuinka mukavaa luettavaa tämä on, kun joka toisen kysymyksen vastaus on suunnilleen: "en muista". Kuvituksena toissaviikonloppusia kukkakuvia, joista ei kehdannut tehdä omaa postausta, koska se olisi ollut kolmas kukkakuville pyhitetty postaus muutaman viikon sisään, ja se on liikaa.


Viimeisin...

...juoma? Vesi. Tähän kysymykseen mulla on harvoin muita vastauksia, näin kesäisin vastauksena saattaisi kylläkin joskus olla jäätee.

...tekstari? Perinteiset tekstarit on nykyään lähinnä saapumisilmoituksia, mutta tällä hetkellä päälimmäisenä on viesti poliisilta, jossa on kuvatunnus passihakemukseen.

...leffa jonka katsoin? Ei tuu leffoja hirveästi kateltua, mutta muistaakseni viimeisin oli Netflixin Kissing Booth. Aika perus teinileffa, tuskin katsoisin uudestaan.

...uusi sovellus? Clue, jota oon kylläkin käyttänyt jo muutaman kuukauden. Kyseessä on siis sovellus, joka ennustaa kuukautiskierron vaiheita. Tiedä sitten, onko se oikeasti oppinut mitään syötetystä infosta, vai perustuuko ennustukset vain käyttöönoton yhteydessä kysyttyyn kysymykseen kierron pituudesta. 

...päähänpisto? Pari viikkoa sitten ostin H&M:ltä tämän topin, kun sain päähäni, että en voi koko kesää käyttää harmaita ja valkoisia t-paitoja, vaan jotain värikästä ja kuviollista oli saatava.


...uusi elämys? Helleaalto yhdistettynä asumiseen kämpässä, jossa on koko huoneiston levyinen lasitettu eteläparveke. Oli sitten meinaan vähän kuuma. Sälekaihtimet pysy yötä päivää kiinni, muttei siitä ollut kyllä mitään apua.

...ostos? Jos ruokaa, vessapaperia ja pyykinpesuainetta ei lasketa, niin viime viikolla ostin Emotionista Nivean kosteusvoiteen ja miselliveden loppuneiden tilalle. Sain kaupanpäälle suihkugeelin, joka tuoksuu Nivean aurinkorasvalle. Jos se ei oo kesätuoksu, niin ei sitten mikään.

...puhelu? Joku täti soitti, ja teki radion kuuntelemiseen liittyvää tutkimusta. Vastasin ensimmäiseen kysymykseen, että en kyllä kuuntee radiota yhtään, niin se kysely loppu mun osalta siihen.

...onnistuminen? No ei ainakaan uus passikuva. Edellinen olikin ihan hyvä, niin ei kai siinä voi kahta kertaa sama ihminen onnistua.

...kauppa, jossa kävin? Cittarista hain ruokaa.


...nolo juttu? Varmaan se, kun silloin Köpikseen lähtiessä unohdin boarding passin siihen turvatarkastuskaukaloon. En ainakaan muista, että olisin mitään hirveen hölmöö tehnyt sen jälkeen.

...nauru? Aamulla katoin Frendejä Netflixistä.

...kirja, jonka luin? Icecream for breakfast, jonka sain joululahjaksi. Ihan jees self help -kirja. Saas nähdä, meneekö taas monta vuotta, ennen kuin luen seuraavan kirjan.

...herkku? Keittiön kaapissa on avattu pussi Turkinpippureita. Kotona on aina oltava jotain hyvää, ja Turkinpippurit on siitä hyviä, että niitä ei tuu syötyä kerralla montaa, vaan avattu pussi kestää helposti yli viikon. Toista sen on suklaisilla karkeilla...

...itku? Sillon kun Jeppe jouduttiin lopettaan. Marraskuussa 2014. En itke kovin helposti tai usein.


...halaus? Tähän on kyllä nyt vastattava, että ei mitään hajua.

...uusi juttu, jota kokeilin? Munakoiso ruoassa. Laitoin uunivuokaan munakoisoviipaleita, paprikan palasia ja tomaattikastiketta. Kyllä sitä nyt nälkäänsä söi, mutta ei tullut uutta lemppariruokaa.

...suoritettu juttu to do listalta? Tyhjensin kuitit lompakosta.

...uusi juttu, jonka opin? Ensimmäisenä tulee mieleen se, että tajusin, että Zalandon ja H&M:n mobiilisovelluksissa voi lisätä tuotteita suosikeiksi. Sitten kaikki kivat jutut on yhdessä listassa, ja on helppo seurata, koska niitä tulee takaisin varastoon ja menee mahdollisesti alennukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti