18.6.2019

London Haul


No niin, aika esitellä reilun viikon takaisen Lontoo-reissun ostoksia. Ylläolevassa kuvassa on vain yksi pieni kassi, mutta rahaa paloi kyllä muissakin kaupoissa, niiden kauppojen kassit vaan ei ollut kovin kuvauksellisia. Kauppoja ja valikoimaahan Lontoon kokoisesta kaupungista löytää vaikka kuinka paljon, eikä todellakaan edes käyty kaikissa, aika harvassa oikeastaan. Olin kyllä jo etukäteen miettinyt melko pitkälle, mitä voisin ostaa, ja aika pitkälle ostinkin sen, mitä olin ajatellut. Paria pientä juttua en löytänyt, ja heräteostoksetkin jäi minimiin. Kuvien juttujen lisäksi kotiin toin tietysti vielä karkkia ja lentokentältä lehtiä.


Space NK:lta ostin IGK:n Good Behavior -hiussuihkeen. Siitä on jo joku aika, kun näin muistaakseni Indtagramissa jonkun hehkuttavan tätä tuotetta, ja silloin päätin, että mun on saatava toi. Suihkeen tarkotuksena on silottaa hiusta ja toimia lämpösuojana. Kerran olen tätä ehtinyt testata, mutta saatoin ehkä laittaa vähän reilulla kädellä, koska tukka jäi kyllä lähmäisen tuntuiseksi. Käyttö vaatii kyllä vielä harjoitusta, ennen kuin voin tälle antaa lopullisen tuomion. Bootsilta ostin Wet-hiusharjan. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi käyttänyt hiusharjaa, jossa on varsi. Viimeisen seitsemän vuoden aikana Tangle Teezer on ollut ainoa hiusharja, jota oon käyttänyt, niin siihen tämän mallinen harja on iso muutos. Viikon käytön perusteella Wet vaikuttaa kyllä ihan hyvältä hiusharjalta.


Superdrugista mukaan lähti yksittäispakattu savikasvonaamio. Tätä ehdinkin jo testata, ja namio teki kyllä sen mitä lupasikin, eli syväpuhdisti. Pussissa oli sen verran tavaraa, että siitä riittää vielä toiseenkin käyttökertaan. Bootsilta ostin ison pullon Soap & Gloryn The Way She Smoothes -vartalovoidetta. Kerran olen tätä ehtinyt käyttää, ja ihan hyvin toimii kyllä. Tuoksukin on ihan kiva.


Ja sitten vähän vanhoja suosikkeja varastoon. Helsinki-Vantaalta ostin triplapakkauksen Cliniquen High Impact -ripsivärejä. Yhden näistä annoin kyllä äidille, ripsivärithän ei kovin kauaa säily varastossa. Edellisenkin ripsivärin korkkasin vasta muutama viikko sitten, niin näistä kolmas olisi päässyt käyttöön vasta pitkän ajan kuluttua. Bootsilta sitten lähti mukaan neljä kappaletta Collection Lasting Perfection -peitevoiteita. Oon aiemmin käyttänyt tästä vain sävyä Fair, mutta sittemmin markkinoille on tullut vaalempi Extra Fair. Kumpaakin näistä sävyistä ostin kaksi kappaletta, mutta ainakin tuubissa molemmat näyttää hyvin samanlaiselta.


Leopardikuvioista hiuspantaa oon etsinyt jo jonkun aikaa, mutta missään ei ole tullut Suomessa vastaan. Primarkistakin yritin etsiä, mutta tuloksetta. Nextiltä sitten löytyi, niin olihan se sitten ostettava. Ja tämäkin oli viimeinen jäljellä oleva. Nextiltä lähti mukaan myös kolmen kappaleen pakkaus hiusdonitseja. Värit ei ehkä toistu kuvassa ihan oikein, mutta luonnossa ne on kyllä erittäin neon.


Viimeisenä vielä reissun ainoat vaateostokset, nämä kaikki Primarkista. Pari perus alustoppia ja sukkapaketti ei paljoa selittelyjä kaipaa. Ja koska se nyt olisi kaikkien lakien vastaista mennä Primarkiin ostoksille ja ostaa vain parit perusasiat, niin ostin sitten vielä yhden mekon. Olisin mieluummin ostanut pelkän hameversion tästä, mutta koska kangas ei jousta yhtään, eikä hameessa ollut edes kuminauhavyötäröä, niin en löytänyt sopivaa kokoa. Ajatuksena oli sitten, että leikkaan yläosan pois ja teen tästä hameen, mutta kun kotona koitin tätä päälle, niin se oli ihan kiva mekkonakin. En tosin tiedä, että kuinka paljon käyttöä tälle mekkona tulisi, kun yläosakin on sen verran niukka, että alle vaaditaan epämukavat rintsikat. Saas nähdä mitä teen tälle mekolle, vai jääkö se vaan kaappiin roikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti