28.8.2017

Favourites of the Summer

Kesä loppu ennen ku se ehti edes kunnolla alkaa. Hellepäiviä oli ehkä pari, jos yhtään. Ehkä sitten ens vuonna parempi tuuri. Nyt vielä tän kesän suosikkijuttuja ennen kuin siirrytään syksyyn.

The Summer ended before it even properly began. There were barely any warm days, if any. Maybe better luck next year. Now some favourite things from this Summer, before transferring into Autumn.


Lumenen matta meikkivoide. Ostin tän kokeiluun, kun kaipasin meikkivoidetta joka pysyis, ja ois käytännöllisempi kun kaks lasipulloo, ja tää nyt sattu oleen tarjouksessa. Yllätti kyllä positiivisesti, pysyy hyvin aika pitkänkin aikaa, vaikkei oikeesti edes kovin matta ookkaan. Ja sävy 00 Ultra Light on just hyvä. Lumenen kulmakynän ostin kun edellinen, 9 vuotta vanha kynä, oli jo niin lyhyt että se oli pakko heittää pois, ja kulmakynä on niin perusjuttu, että sellainen tarvii aina olla meikkipussissa. Tää on kyllä hyvä, ei liian kova, eikä pehmee, ja toisen pään harjakin on kiva. Mulla on sävy 3, mikä on kyllä just hyvä ja kylmännsävyinen. Yleisesti sävyvalikoima tässä tuotteessa on kyllä outo, sävyt 1 ja 4 on melkein mustia, 2 ja 3 melkein samanlaiset vaaleahkon ruskeet, eikä yhtään oikeasti vaaleaa sävyä ole, mikä on suomalaiselta brändiltä vähän outoa. Colourpopin lippie stix sävyssä Birdy on kesän käytetyin huulipuna, käy kaiken kanssa ja mihin vaan. Sävy on sellainen persikkainen vaaleanpunainen, ei ihan nude, eikä mikään kirkaskaan, vaan jotain siltä väliltä. Tykkään myös tosta mallista, tollanen kapee on perinteistä helpompi levittää huolellisesti.

Lumene Matte foundation. I bought this to try out, because I was in a need of a longlasting foundation, that was a little more practical than two glass bottles, and this was on offer. This was a positive surprise, stays on well for a pretty long time, even though it's not really that matte. And the shade 00 Ultra Light is just perfect for me. This brow pencil by Lumene I bought, because my previous 9-year-old one was so short, it had to be thrown away, and a brow pencil is a staple in a makeup bag. And this is quite good, not too hard, not too soft, and the brush on the other head is nice as well. I have the shade 3, which is perfect and cool toned. In general the shade range on this product is weird, shades 1 and 4 are almost black, shades 2 and 3 are pretty similar lightish browns, and there is not really an actually light one, which is kinda weird from a Finnish brand. Colourpop lippie stix in the shade Birdy is the most used lipstick of the Summer, goes with everything and in everywhere. The shade is kind of peachy pink, not quite a nude, but not a bright colour either, it's something in between. I also like the shape, precise application is just so much easier with that kin of thin one, than a traditional one.


Lakkaamattomat kynnet. Mun kynnet on ollu nyt lakkaamatta jo melkein kaks kuukautta, näin pitkää putkee ei ookkaan ollu varmaan sitten ala-asteen. En oo tarkotuksella suunnitellu tätä, mutta se lakkaaminen aina vaan jäi ja jäi, mutta aloinkin sitten viihtymään paljaissa kynsissä. Ennen mun kynnet aina vaan liuskottu ja lohkeili heti, jos ei ollu lakkaa, mutta nyt ne on pysyny kasassa kyllä yllättävän hyvin. Oikeasta kädestä on pari kyllä tällä hetkellä lohjennut, mikä sinänsä ei yllätä, kun noi nyt on aika pitkäks päässy, pitäis kyllä leikata loputkin niin pian ku mahdollista.

Unpainted nails. It's been almost two months since I've painted my nails, the last time I had a streak this long, I think I was in primary school. I didn't plan this, I just kept postponing painting them, but then I started to enjoy being with bare nails. Before, my nails kept peeling and chipping if they weren't painted, but now they've been holding together surprisingly well. On my right hand, there is two chipped ones, but it's not surpsiring, since they've gotten so long, I shoulg cut the rest as well asap.


Even&Odd neuletakki. Hihat on vähän lyhyet, materiaali 100% akryyliä, väri ehkä vähän outo, kahden kuukauden jälkeen kuluneempi ku neuletakit, jotka mulla on ollu monia vuosia, mutta silti se on ihana. Kivan pehmee ja paksu ja helppo vetää päälle kun on kylmä. Ja koko kesähän on ollut kylmä, niin käyttöä on kyllä ollut. Laatu nyt on mitä on, mutta en paljoo odottanutkaan parinkympin neuletakilta.

Even&Odd cardigan. The sleeves are a bit short, material 100% acrylic, the colour maybe a bit weird, after two months more worn out than cardigans I've had for many years, but still I love it. It's nice soft and thick, and easy to throw on when it's cold. And it's been cold the entire Summer, so I've gotten a lot use out of it. The quality is what it is, but I didn't even expect much from a 20€ cardigan.


H&M shortsipyjama. Ei näytä kyllä kuvassa yhtään niin kivalta kun se oikeesti on. Materiaali on tosi pehmeetä, ja se on kiva päällä. En ymmärrä miten toi t-paita voi olla niin pehmee ja laadukaan tuntunen, ku H&M:n tavalliset t-paidat on ku paperia??

H&M shorts pyjama. Doesn't look at all as nice in the picture as it is in real life. The material is so soft and it feels so nice on. I don't understand how that t-shirt can be so soft and high quality feeling, when the normal t-shirts from H&M are like paper??


Mulla on viha-rakkaus-suhde näihin Crocsin ballerinoihin. Harmillisesti nää on puoli kokoo liian pienet. Oisin halunnu sovittaa ensin, mutta näitä ei löytyny mistään kaupasta, joten tilasin sitten netistä, enkä viittiny sitten palauttaa, kun palautuksen ois joutunu ite maksaan. Mulla oli ennen näitä jo kahdet kengät samalta merkiltä, kummatkin koossa w9, toiset niistä puoli kokoo liian isot ja toiset just sopivat, niin otin sit nääkin samassa koossa, vaikka arvosteluissa sanottiinkin, että nää on pientä kokoo. Koskakohan opin, että jos on kahden koon välillä, niin kannattais ottaa se isompi ja laittaa sitten vaikka pohjallinen? Silti oon käyttäny näitä paljon, pohja on paljon mukavampi ku "tavallisissa" ballerinoissa, ja koska nää on ihan muovia, niin nää sopii joka keliin. Kyseisen materiaalin huono puoli on kyllä se, että se on aika hiostavaa, ja välillä kun otan nää pois pitkän työpäivän jälkeen, niin haju on aika hirvee.

I have a love-hate-relationship with these Crocs ballerina flats. Too bad these are half a size too small. I wanted to try these on first, but these weren't available in any store I went, so I had to order these online, and didn't then want to return them, since the return wasn't free. Before these, I already had two pairs of shoes from the same brand, both in a size w9, other pair of them half a size too big, other just perfect, so I ordered these in that size as well, even though the reviews said that these were small in size. When will I learn that if I'm between sizes, I should buy the bigger one, and maybe put on an insole? Despites that, I've been wearing these a lot, the sole is so much comfier that in "normal" flats, and since these are plastic, these work on any weather. The down side of the material is, that sometimes when I take these off after a long day, the smell is quite horrendous.


H&M:n pyyhkeet on ollu mun suosikkeja jo monta vuotta. Hintaansa nähden laadukkaita. Nää vaaleanmintunvihreet on tosi raikkaan näköset vanhojen pinkkien ja sinisten jälkeen. 

H&M towels have been my favourites for many years. Very good quality for the price. These light mint green ones look so fresh after old dark pink and blue ones.


Knorr pasta snack pot Napoli. Nopee ja helppo ruoka niihin päiviin kun ei vaan jaksa, tai ehdi tehdä ruokaa, eikä oo edes eilisiä jämiä. Ja maistuukin ihan hyvältä. Ja siis nimenomaan tää Napoli. Oon koittanu myös bologneseä ja carbonaraa, mutta ne ei ollu yhtään hyviä, ja luulen sen johtuvan siitä, että ne kaks on lihallisia ja tää on kasvis. Varsinkin carbonarassa pekonin palaset oli niin kuivia ja kovia, että oli kun kiviä ois syöny.

Knorr pasta snack pot Napoli. Quick and easy for those days, when you just don't have energy, or time to make actual food, and there's not even yesterday's leftovers. And it even tastes nice. The Napoli one to be specific. I've tried the bolognese and the carbonara ones as well, but they weren't good at all, I think it's because those are meaty ones, and this is vegetarian. Especially in the carbonara the bacon pieces were so dry and hard that it was just like eating small rocks.


Gossip Girl. Monettakohan kertaa katon nyt tätä läpi? Kyllä nää kaikki kaudet tulee katottua vähintään kerran vuodessa. Kun ei aina jaksa alkaa ettiä mitään uutta sarjaa mikä ois hyvä, niin on helppo valita se, jonka tietää varmuudella olevan hyvä. Tällä hetkellä oon menossa 4. kaudessa, ja odotan jo että saisin kaikki kaudet loppuun, ja voisin alottaa jonkun uuden. Mutta eikös ne uusinnat vähän kuulu kesään?

Gossip Girl. I wonder how many times I've seen this show. I do watch all the seasons at least once a year. Sometimes I just can't be bothered to find a new show, that is good, so it's easy to pick the one that I know for sure is good. I'm currently on season 4, and can't wait to finish all the seasons, so I can start something new. But rewinds just are a part of the Summer, right?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti